Nagyböjt 2. vasárnap            2024. február 25.

 

  • Vasárnap a katolikus iskolák javára gyűjtünk.
  • Kedden, február 27-én, 12 órakor a Budafoki temetőben lesz Dr. Luigitsch Ildikó temetése, utána 13:30-kor gyászmiséje itt a templomban.
  • Kedden 18:30-tól a közösségi házban az induló karitász csoport megbeszélése lesz. Szeretettel várjuk az ebbe a munkába bekapcsolódni vágyó  híveket!
  • Március 3-tól 10-ig idén is hozzuk el adományunkat ínséget szenvedők megsegítésére és tegyük a fájdalmas Szűz  kápolnájába! Ferenc pápa így biztat bennünket: „Ne fáradjunk bele, hogy felebarátainkkal szeretetben jót tegyünk, az idei nagyböjtben örömmel adakozva gyakoroljuk azzal az alamizsnálkodást(vö.2Kor 9,7). Isten, aki „magot ad a magvetőnek és kenyeret táplálékul, megsokasítja vetésteket, és megszaporítja jótékonyságotok gyümölcsét, hogy mindig teljék mindenféle gazdag adakozásra.” (2Kor 9,10-).
  • A nagyböjti triduum csütörtökön, pénteken és szombaton 18:30-kor lesz. Előtte 17:45- től gyóntatás lesz. A készületet Dr. Csépányi Gábor spirituális atya tartja „Élet az Úrral – Isten jelenlétében élni” címmel.  Csak csütörtökön utána agapé a közösségi házban, amelyhez süteményeket szeretettel fogadunk. A szendvicseket 17:30-tól készítjük, segítő kezekre feltétlenül számítunk.
  • Jövő vasárnap a szentmise után első vasárnapi agapé és együttlét lesz a közösségi házban.
  • A KAT+ Esték márciusi alkalma különösképpen is a családi életről szól; 6-án 18:30-tól a közösségi házban ( az előadás 19:00-kor kezdődik)  Szauter Ákos és Réka (6 gyerekes szülők) „Szabályok nyújtotta szabadság a családban” című előadásával. Közvetlenül előtte 18:00-tól is lesz szentmise.
0 0 szavazatok
Article Rating
Subscribe
Visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Az összes megjegyzés megtekintése